ELŐKÉSZÜLET: A nyersanyagot 1 cm-s kockákra vágja, vagy használja a szeletelőt-reszelőt a speciális ujjvédővel, a kancsó tetejére téve.
PÁROLÁS-FŐZÉS: Töltsön vizet a víztartályba. A kancsón három vízszintjelölés található (1-2-3) a pároláshoz szükséges vízmennyiség meghatározásához. Főzési-párolási idő a betöltött víz alapján: 13/25/30 perc. A billenős párolókosárba téve a nyersanyagot, a kancsó tetejére kell tenni és elindítani a párolási ciklust.
FAGYASZTOTT ÉTEL FELMELEGÍTÉS: kb. kétszeres ideig tart a párolás, mint a normál főzési-párolási idő.
TURMIXOLÁS-PÜRÉSÍTÉS: A kancsóba kell tenni a nyersanyagot vagy az előzőleg megpárolt összetevőket a billenős kosárból átönteni egy mozdulattal a kancsóba. A kancsón a MAX szintjelölés jelzi, ennél tovább ne töltse a kancsót a turmixoláshoz. 10 mp pürésítés után kb. 10 mp szünet.
TARTALMA:
1 db elektromos készülék
1 db füles 1000 ml kancsó fedővel
1 db billenős 550 ml párolókosár
1 db szeletelő
1 db ujjvédő a szeletelőhöz
1 db aprítóegység késekkel a turmixoláshoz
1 db használati utasítás
1 db receptkönyv etetési-táplálkozási tanácsokkal
mérete:28x24x32 cm
súlya 1,5 kg