Kérdése van? Hívjon minket! +36203259313

Tommee Tippee cumisüvegek és etetőcumik

Az angol Tommee Tippee 1965 óta létező márka a babaetetési kellékek és kiegészítők piacán. Az Egyesült Királyságban és Ausztráliában piacvezető, Amerikában a legdinamikusabban növekvő márka, többszörös díjnyertes termékei pedig ma már több mint 70 országban kaphatók.Kétféle kiváló cumisüveg típus közül választhatunk:

1.Closer to Nature cumisüveg (CTN)
Anyamellre emlékeztető forma: a széles nyak és boltozat olyan kialakítású mint az édesanya melle, ezzel biztosítva a minél természetesebb és zavartalanabb etetést, a babából a szoptatás közben felvett pozíciót és mozdulatokat váltja ki.
Anyamellet utánzó működés: a lágy szilikon cumi a szabadalmaztatott, egyedi redőknek köszönhetően olyan gyengéden nyúlik és hajlik, akárcsak az anya mellbimbója.
Hasfájás-megelőző szelep: hatékonyan csökkenti a túlzott levegőáramlást, így a csöppség több folyadékot és kevesebb levegőt nyel.
Ergonomikus kiképzés: a cumisüveg „karcsúsított dereka” következtében a cumisüveg nem csupán szebb, de tartani is könnyebb, ezáltal a kisbaba igazán közel lehet az édesanyához.Advanced Anti-Colic cumisüveg
Egy újdonsült szülő számára kevés nyugtalanítóbb dolog létezik annál, mint amikor az újszülött keservesen és sokat sír. Ennek oka sok esetben a csecsemőkori kólika, amely a kisbabát és szüleit is megviseli. Számos praktika és technika létezik, amivel enyhíthető ez a heves hasi görcs, de legalább olyan fontos a túlzott levegőnyelés elkerülése is.

2.Az Advanced Anti-Colic cumisüveg családot kifejezetten a hasfájós babák részére fejlesztették ki. Rendkívül hatékonyan csökkenti a levegőnyelés tüneteit, használatával kevesebb hasfájás, felfúvódás és sírás, több mosoly és nyugalom jellemzi majd az első hónapokat.
3 részből álló, egyedi rendszerének köszönhetően biztosítja az optimális levegőelvezetést az etetés során. A légbuborékok a levegőelvezető csövön keresztül a folyadékot megkerülve, a cumisüveg aljába vándorolnak.
A levegőelvezető cső alján található csillag alakú szelep megakadályozza, hogy a folyadék visszakerüljön a csőbe, így nincs több csöpögés.
A levegőelvezető csőbe épített hőérzékelő csík pedig megmutatja, hogy megfelelő-e az étel hőmérséklete. Kék: egy kicsit hideg, lila: pont jó, rózsaszín: túl forró.
Természetesen a már jól ismert Tommee Tippee anyamell formával, és a mellbimbóhoz hasonló működésű cumisüveg.


36termék 120
36termék 120