Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Termék részletek


Bugslock Szúnyogriasztó karkötő

raktáron
Raktárkészlet: 7 db
Bugslock Szúnyogriasztó karkötő
 • Bugslock Szúnyogriasztó karkötő
 • Bugslock Szúnyogriasztó karkötő
 • Bugslock Szúnyogriasztó karkötő
990 Ft


Bugslock Szúnyogriasztó karkötő
Gyártó: Bugslock
A termék leírása:
A BUGSLOCK illatosított karkötő kifejlesztésénél a legfőbb célkitűzés az volt, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokból álljon. Mindezek mellett a könnyű kezelhetőség és praktikusság volt még nagyon fontos számunkra. E termék használatával nem lesz szükség a 2-3 óránkénti kenegetésre vagy spray használatára, egyszerűen csak fel kell helyezni a csuklóra vagy a bokára és kész! A BUGSLOCK illatosított karkötő semmiféle vegyi- és emberre vagy a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Ezáltal 100%-os biztonsággal használhatja bárki a felnőttektől a csecsemőkig. Használatát különösen ajánljuk a természetben, vízparton. Nyugodt szívvel ajánljuk trópusi országokba utazóknak. Hatóanyagai kizárólag növényi eredetűek, a termék NEM tartalmaz ún. dietil-toulamidot (DEET), mely más hasonló illatosított karkötők fő hatóanyaga. Ezt a vegyületet az amerikai hadsereg fejlesztette ki a 2. világháború idején, amelynek egyébként jellegzetes kellemetlen illata van, súlyos mellékhatásokat okozhat főleg kisgyermekeknél és időseknél. Mellékhatásai a következők lehetnek: a toulamid a bőrrel érintkezve könnyen bejuthat a szervezetbe, ami súlyosabb esetben agyi károsodáshoz, mentális zavarokhoz, szív és érrendszeri megbetegedésekhez, bőrirritációhoz esetenként akár agyvérzéshez is vezethet.

Természetes anyagokat tartalmazó termék.

A csomag tartalma 1 db szunyogriasztós karkötő.

A citromolajjal átitatott illatosított karkötő a testhőmérséklet hatására folyamatosan illatfelhőt képez. A karkötő mérgező, egészségre káros anyagot nem tartalmaz, kizárólag természetes alapanyagokból készül.

6 hónapos kórtól kisgyerekek is használhatják!

Összetevők:

100%-ig természetes növényi olaj, citromolaj, levendulaolaj, 30%w/w
Textil (Ultra Micro Fiber) 70%
Nettó tömeg: 3 g

Figyelmeztetés:

Allergiás tünetek (bőrpirosodás, bőrkiütés, viszketés) esetén kerülje a karkötő használatát!
Ha a citromolaj szembe kerülne, langyos bő vízzel öblítse ki!
Csecsemők esetében a karperecet bokára, ne közvetlenül a bőrre, hanem ruhára, zoknira helyezzék el! A karkötő ne érintkezhessen a csecsemő szájával, szemével!

Használat:

Tépje le a tasak tetejét az első, szaggatott vonal mentén, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a karkötőt és erősítse a kapocs segítségével a csuklójára vagy a bokájára. A tasakot őrizze meg!
Használat után helyezze vissza a karkötőt a visszazárható tasakba. Napi 2-3 órás használat mellett a karperec akár egy hétig is használható, hatása a csomagolásból kivéve az első 12 óra során a legerősebb.
Vigyázzon arra, hogy a karkötő ne érintkezzen a vízzel, mert csökkenti a hatékonyságát!

 • korcsoport
  6 hónapos kortól
  Raktárkészlet
  7 db
  Cikkszám
  407435
  Státusz
  raktáron    
Webáruház készítés