Termék részletek


Aquaint 50 ml + Aquaint 50 ml Ajándék

Aquaint 50 ml + Aquaint 50 ml Ajándék
  • Aquaint 50 ml + Aquaint 50 ml Ajándék
1 690 Ft
Egységár: 845 Ft/db

Gyártó: Aquaint
A termék leírása:
Az Aquaint egy forradalmian új 100% TERMÉSZETES fertőtlenítő folyadék, mely pár másodperc alatt elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. A víz biztosítja a magas hatékonyságú tisztítást, a másik összetevője a TERMÉSZETES SAV (Hipoklórossav), melyet az emberi szervezet is termel a kórokozókkal szembeni küzdelemben.

Miért más az Aquaint fertőtlenítő folyadék?Alkohol-, illatanyag- és tartósítószer mentes, és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat sem, mint a triklozán, benzalkónium- klorid (BAC), trietanol-amin, parabén, ftalát és SLS (nátrium- szulfát babér).

Nem szárítja, és nem károsítja a bőrt.

Nem szükséges lemosni.

Gyengéd, hatékony és nagyon biztonságos.

Biztonságosan lenyelhető.

Sokoldalúan használható a háztartásban, szabadban és utazás közben.
Az Aquaint az egyetlen termék, melyet biztonsággal használhat a bőrre (újszülött kortól), szilárd felületekre és végül a gyermekkel és gyermekek szájával érintkező felületekre is. Ideális a cumik, rágókák és az etetéshez szükséges eszközök fertőtlenítésére az utazások közben.

Az Aquaint savat tartalmaz, ezért veszélyes?

Nem, különbséget kell tennünk „jó” (természetes savak) és „rossz” (ásványi savak) között, amennyiben a testünkkel érintkezik.

Az anyatermészet és a testünk nem tud működni a „jó” savak nélkül. Mindennap evés és ivás közben különböző természetes savakat fogyasztunk, mint a citromsav a citromban, almasav az almából és még sok más. A testünk szintén termel természetes savakat, mint például a hialuronsav, mely a testünk nedvesség tartalmáért felelős és természetesen a hipoklórossav, melyet az immunrendszer termel a kórokozókkal szemben

  • korcsoport
    újszülött
    Cikkszám
    206698
Webáruház készítés