Termék részletek


Philips Avent SCD506 Dect Monitor

Philips Avent SCD506 Dect Monitor
34 990 Ft


A legmegbízhatóbb kapcsolat gyermekével
Teljes nyugalom, mialatt a baba alszik

100%-os személyes kapcsolat
Éjszakai fény és altatódalok
Beszéd funkció

A hangszintjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.

Mindig tisztában lehet azzal, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, vagy hogy csatlakoztatva van-e A szülői egység jelez, ha a figyelőegység hatótávolságon kívül van, vagy ha alacsony a töltöttség, ezáltal mindig kapcsolatban lehet gyermekével.

Akár 330 méteres hatótávolság* Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*, hatótávolság a szabadban: max. 330 méter*

Szóljon gyermekéhez
Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.

Automatikusan energiatakarékos Smart ECO üzemmód Az egyedülálló Smart ECO üzemmód automatikusan minimálisra csökkenti az átviteli teljesítményt, és növeli az akkumulátor élettartamát. Minél közelebb van a kisbabához, annál kisebb teljesítményre van szükség a tökéletes kapcsolathoz (az Egyesült Államokban és Kanadában nem kapható).

DECT technológia, interferenciamentesség és 100%-os adatvédelem
A DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést. Ez biztonságos és személyes kapcsolatot tesz lehetővé, így biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hallja kisbabáját.

Tökéletesen tiszta hang a DECT-technológiának köszönhetően
Minden apró kacagást, gőgicsélést, vagy csuklást tökéletesen tisztán hallhat. A DECT-technológia (Digital Enhanced Cordless Telecommunication – Digitálisan Továbbfejlesztett Vezeték nélküli Telekommunikáció) kiváló minőségű, kristálytiszta hangot biztosít, így kisbabáját mindig hallhatja.

Újratölthető szülői egység
Az újratölthető szülői egység lehetővé teszi, hogy szabadon közlekedjen a lakásban és azon kívül.

Rendkívül hosszú működési idő: akár 24 óra
A kis méretű, tölthető szülői egység akár 24 órányi vezeték nélküli megfigyelési időt biztosít. Azonban ez az elem típusától és a szülői egység használatának gyakoriságától és hosszától függ.

Megnyugtat és elcsendesít
Altassa el gyermekét a megnyugtató, meleg éjszakai fény és lágy altatódallamok segítségével.  • korcsoport
    újszülött
    Cikkszám
    340555
Webáruház készítés