Termék részletek


Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018

Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
 • Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
 • Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
 • Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
 • Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
 • Chipolino Twix iker babakocsi - Blue Jeans 2018
89 990 Ft

Chipolino Twix iker babakocsi
A Twix a Chipolino legújabb iker babakocsija két egymás mellett elhelyezkedő üléssel, amelynek legnagyob praktikuma, hogy mindkét rész külön állítható, ezzel teremtve a babák számára teljes kényelmet!
A Chipolino az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán. Több évtizede dolgoznak azon, hogy a baba és a szülők is minőségi, stílusos, változatos termékeket használhassanak.

Kinek ajánljuk?

Aki szeretné, hogy mindkét gyermek egyformán részesüljön a babakocsi és a szülők által kialakított kényelemben. Szeretné, hogy mind a két baba egyformán láthassa a világot egy séta közben, de külön is tudjanak pihenni, enni a babakocsiban. Aki kényelmet, praktikumot és a legújabb trendeknek is helyt álló babakocsit keres!
Jellemzői:
Újszülött kortól a 15 kg-os súlyhatár eléréséig használható. A gyerekek együttes súlya ne haladja meg a 30 kg-ot. Masszív váza miatt időtálló lesz, jól bírja majd a strapát, ha mindkét gyermek izeg-mozog benne több órán/éven keresztül.

Könnyedén, gyorsan összecsukható, s dupla mérete ellenére sem foglal sok helyet. Az ülőrészek háttámláinak pozíciója 5 pontban is állítható, ami rendkívül praktikus! A lábtartó könnyen tisztítható és gyorsan szárad, ami latyakos időben nagy segítség lesz.

Puhán párnázott 5 pontos biztonsági öv vigyáz babáinkra. A tolókarja ergonomikusan kialakított, puhán párnázott. A kupolák 3 lépésben hátratolhatóak és előre húzhatóak, ha alszanak a gyerekek, vagy nagy a szél. Kémlelőnyílással ellátott mindkét kupola, hogy figyelemmel lehessen kísérni a gyerekeket.

Karfái egyben vannak, hogy a gyermekek közel lehessenek egymáshoz és kicsúszásgátlóval felszereltek. Strapabíró dupla első és hátsó kerékkel felszerelt, első kerekei különállóak, bolygósíthatóak, hogy könnyebben közlekedhessünk vele.

Tartozékként 2db lábzsákot biztosítunk hozzá. Megfelel az EN 1888 európai szabványnak. 100%-ban biztonságos anyagokból készült, amelyek nem okoznak allergiás reakciót. Nagyban megkönnyíti a bevásárlásokat, hiszen az ülőrész alatt dupla tárolórész található.

Váz súlya kerekekkel: 16,3 kg.
Váz súlya kerekek nélkül: 13 kg.
Babakocsi méretei kinyitva:
72 cm/ 82 cm/ 100 cm
Babakocsi méretei összecsukva:
78 cm/ 79 cm/ 40 cm
Egy ülőrész mérete: 79 cm/ 30 cm


További vásárolható tartozékok:

napernyő, esővédő

 • Színválaszték
  Színválaszték
  korcsoport
  újszülött
  Cikkszám
  911241
  Tömeg
  16,3 kg/db
Webáruház készítés